پشتیبانی

حساب کاربری

فروشگاه ما

همکاری با ما

Blog

خانهسئو سایتآموزش سئوچک لیست سئو وردپرس با 11 نکته کاربردی
Background

چک لیست سئو وردپرس با 11 نکته کاربردی

سئو وردپرس

ما قصد داریم یک چک لیست سئو وردپرس را با هم طراحی کنیم و 11 مرحله اصلی را در آن طی کنیم. به طور کلی سئو به معنای بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو مانند گوگل است که به شما کمک می کند در صفحات اول در بین رقبای خود دیده شوید و اگر خوب عمل کنید در لینک های یک تا سه قرار می گیرید که باعث می شود بازدید بیشتری داشته باشید. و در نهایت کسب درآمد کنید بیشتر کار کن.

آنچه در این مقاله می خوانید

 

چک لیست سئو وردپرس

بهینه سازی وب سایت وردپرسی شما برای موتورهای جستجو در جذب بازدیدکننده و افزایش مخاطب بسیار مهم است. اینجا جایی است که تجزیه و تحلیل سئو به کمک شما می آید. تجزیه و تحلیل سئو فرآیندی است برای تعیین اینکه آیا یک وب سایت به درستی برای رتبه بهتر در نتایج جستجو بهینه شده است یا خیر. بر اساس نتایج تجزیه و تحلیل، می توانید استراتژی سئوی خود را تعیین کنید و هر مشکلی را حل کنید و سایت خود را بهینه کنید. در این صورت می توانید در نتایج جستجو با رقبای خود رقابت کنید.

تجزیه و تحلیل سئو را با کمک چک لیست سئو وردپرس انجام دهید

ابزارهای SEO وجود دارد که می تواند به شما در تجزیه و تحلیل وب سایت وردپرسی خود کمک کند. برای انجام تحلیل سئو وردپرس می توانید از افزونه Rank Math استفاده کنید که ما در وردپرس نیز از آن استفاده می کنیم. برای دانلود و نصب این افزونه می توانید از مخزن وردپرس افزونه رنک مث دانلود کنید.

Rank Math یکی از بهترین افزونه های سئو وردپرس است که به شما کمک می کند تا سایت خود را بدون هیچ دانش فنی برای موتورهای جستجو بهینه کنید. این افزونه یک ابزار تجزیه و تحلیل سئو است که به شما امکان می دهد در داشبورد وردپرس خود تحلیل سئو را در وب سایت وردپرس خود انجام دهید. Rank Math سایت شما را رصد می کند و مسائل مهم را برای شما برجسته می کند و سپس آمار ارائه می دهد تا بتوانید از آن برای افزایش بازدید سایت و رتبه بندی کلمات کلیدی خود استفاده کنید. البته برای دریافت این آمار باید نسخه Pro را تهیه کنید.

در مراحل اولیه بررسی سایت حتما موارد بررسی را مطابق با چک لیست سئو وردپرس انجام دهید. شما می توانید یک نسخه رایگان از Rank Math داشته باشید. همچنین یک نسخه حرفه ای از RankMath وجود دارد که ویژگی های پیشرفته ای را در اختیار شما قرار می دهد. ابتدا باید افزونه Rank Math را نصب و فعال کنید. پس از فعال شدن این افزونه، می توانید از تحلیل سئو در قسمت داشبورد وردپرس و مدیریت افزونه ها استفاده کنید.

سپس در تب چک لیست سئو وردپرس، لیست کامل سئو را دریافت خواهید کرد. نمره 70 یا بالاتر یک امتیاز خوب است، به این معنی که سایت شما برای موتورهای جستجو بهینه شده است. Rank Math یک ابزار عالی برای استفاده مداوم از سایت وردپرس است، بنابراین شما از هر گونه مشکل سئو که می تواند به رتبه بندی و ترافیک شما آسیب برساند، آگاه خواهید بود. به خاطر داشته باشید که بهترین راه برای یافتن خطاها و خرابی‌های سایت، پنل کاربری Google Webmaster ما است که خطاها را دقیقاً به شما نشان می‌دهد.

علاوه بر این، بهتر است یک یا دو بار در سال تجزیه و تحلیل سئو را انجام دهید تا مطمئن شوید همه چیز در سایت شما مطابق انتظار است. همچنین چک لیست سئوی وردپرس می تواند به شما در رفع هر افت ناگهانی ترافیک کمک کند تا بتوانید این مشکل را حل کرده و رتبه سایت را بازیابی کنید. بنابراین، بیایید نگاهی به چک لیست سئو وردپرس بیندازیم:

از نمایه سازی وب سایت خود اطمینان حاصل کنید

هنگام تجزیه و تحلیل یک سایت وردپرس، ابتدا باید مطمئن شوید که وب سایت شما برای موتورهای جستجو مانند گوگل قابل مشاهده است. ابتدا، هنگام استفاده از چک لیست سئوی وردپرس، باید بدانید که وردپرس گزینه ای برای جلوگیری از خزیدن گوگل و سایر موتورهای جستجو است. وب سایت می گوید که اگر این گزینه را فعال کنید، گوگل یا هر موتور جستجوی دیگری سایت شما را در نتایج جستجو لیست نمی کند.

برای مشاهده این تنظیمات می توانید وارد قسمت «تنظیمات» و سپس قسمت «خواندن» در داشبورد وردپرس شوید، سپس مطمئن شوید که در قسمت «نمایش به موتورهای جستجو»، «درخواست از موتورهای جستجو برای جستجوی محتوای سایت» را علامت بزنید. ” بخش. علامت نزنید “فعال نیست.

اگر به تازگی سایت خود را راه اندازی کرده اید یا اخیراً تنظیمات بالا را تغییر داده اید، ممکن است چند روز طول بکشد تا ایندکس شدن یا پذیرفته شدن در جستجوی Google انجام شود.

مطمئن شوید که سایت شما از HTTPS استفاده می کند

سئو وردپرس
مطمئن شوید که سایت شما از HTTPS استفاده می کند.

مورد بعدی در چک لیست سئو وردپرس این است که بفهمید وب سایت شما دارای گواهینامه SSL است یا خیر. گواهی SSL ارتباط بین مرورگر کاربر و سرور وب‌سایت را رمزگذاری می‌کند و Google و سایر موتورهای جستجو امنیت وب‌سایت‌هایی را که از HTTPS استفاده می‌کنند در اولویت قرار می‌دهند. برای کسانی که هنوز از HTTP استفاده می کنند. می توانید با داشتن نماد قفل در نوار جستجوی مرورگر، ایمن بودن سایت را بررسی کنید.

بررسی کنید که آیا همه نسخه‌های URL شما به یک سایت منتهی می‌شوند یا خیر

حال در ادامه معرفی چک لیست سئوی وردپرس، آیا باید بررسی کنید که آیا نسخه های www و غیر www یا نسخه های HTTP و HTTPS به وب سایت شما هدایت می شوند؟ برای مثال، اگر شخصی https://www.example.com، https: //example.com، http: //www.example.com یا http://example.com را در مرورگر خود وارد کند، باید همان را وارد کند. وب از سایت دیدن کنید

می توانید آدرس اصلی وردپرس خود را با رفتن به بخش تنظیمات و زیربخش “عمومی” بررسی کنید و سپس آدرس اینترنتی را در بخش های “URL وردپرس” و “URL” مشاهده کنید.

بررسی کنید که آیا همه نسخه‌های URL شما به یک سایت منتهی می‌شوند یا خیر.

اگر نسخه‌های مختلف نشانی‌های اینترنتی سایت شما به یک مکان هدایت نشوند، گوگل این دو نشانی اینترنتی را به‌عنوان وب‌سایت‌های مجزا در نظر می‌گیرد، بنابراین نمی‌داند کدام URL را هنگام فهرست‌بندی اولویت قرار دهد، که می‌تواند منجر به مشکلات محتوای تکراری شود، یا Google Give بالاتر. رتبه بندی به سایتی که اولویت ندارد.

فهرست بهبود یافته با نقشه سایت XML

نکته بعدی چک لیست سئو وردپرس که باید بررسی شود این است که آیا نقشه سایت XML وجود دارد و آیا برای موتورهای جستجو ارسال شده است نقشه سایت XML به موتورهای جستجو کمک می کند تا به راحتی صفحات وب شما را پیدا کرده و ایندکس کنند. همچنین به صاحبان وب سایت اجازه می دهد تا موتورهای جستجو را از مهمترین صفحات وب سایت مطلع کنند.

به عنوان مثال، فرض کنید در حال راه اندازی یک وب سایت جدید هستید. در این صورت نقشه سایت به گوگل کمک می کند تا به سرعت محتوای جدید را در وب سایت کشف کند، زیرا در ابتدا بک لینک زیادی نخواهید داشت. برای ایجاد نقشه سایت، می توانید از پلاگین RankMath استفاده کنید و از داشبورد وردپرس خود به نقشه سایت مراجعه کنید.

همچنین می توانید نقشه سایت را پیش نمایش کنید و از گزینه های مختلف ارائه شده توسط افزونه وردپرس برای ویرایش نقشه سایت استفاده کنید. علاوه بر این، این افزونه به شما این امکان را می دهد که پس از ساخت نقشه، ویدئو، اخبار و نقشه های RSS برای سایت وردپرس ایجاد کنید. سایت، شما می توانید آن را به موتورهای جستجوی مختلف مانند گوگل ارسال کنید.

لینک های منسوخ شده را در وب سایت خود پیدا و حذف کنید

بررسی لینک های شکسته نیز بخشی از چک لیست سئو وردپرس است. پیوند شکسته یا مرده زمانی اتفاق می‌افتد که پیوند به صفحه‌ای می‌رود که دیگر URL ندارد. در چنین مواقعی با کلیک بر روی لینک خراب با خطای 404 مواجه خواهید شد.

برخی از دلایل رایج برای مشاهده خطای 404 این است که سایت وردپرس به یک دامنه جدید منتقل شده است، صفحه حذف شده یا به مکان جدیدی منتقل شده است. داشتن لینک های شکسته زیاد می تواند برای سئوی شما مضر باشد، آنها می توانند تاثیر منفی داشته باشند. رتبه بندی کلمات کلیدی و تجربه کاربری داشته باشید زیرا موتورهای جستجو و کاربران وب سایت صفحه مورد نظر خود را پیدا نمی کنند.

متا تگ ها را بررسی کنید

متا تگ ها انواع مختلفی دارند، اما دو تگ مهم که در چک لیست سئوی وردپرس فهرست شده اند عبارتند از “Title Tag” و “Meta Description”. موتورهای جستجو از این اطلاعات برای درک محتوای صفحه استفاده می کنند. متا تگ ها تکه هایی از کد HTML هستند که به موتورهای جستجو مانند گوگل کمک می کنند تا بفهمند یک صفحه درباره چیست. تگ‌های عنوان و توضیحات متا معمولاً در نتایج جستجو ظاهر می‌شوند، اگرچه Google گاهی اوقات متن را بسته به عوامل مختلفی مانند آنچه کاربر به دنبال آن است تغییر می‌دهد.

مطمئن شوید که لینک های داخلی و خارجی دارید

نکته بعدی در چک لیست سئو وردپرس این است که مطمئن شوید صفحاتی که به دنبال رتبه بندی آنها هستید دارای لینک های داخلی و خارجی هستند. پیوندهای داخلی پیوندهایی از صفحات دیگر در همان وب سایت هستند، در حالی که پیوندهای خارجی یا پیوندهای خروجی پیوندهایی به وب سایت های دیگر هستند. آنها برای موفقیت سئوی شما بسیار مهم هستند، اما بسیاری از صاحبان مشاغل اهمیت آنها را درک نمی کنند.

موتورهای جستجو برای یافتن و فهرست بندی صفحات جدید در نتایج جستجو، پیوندهای مختلفی را دنبال می کنند. ایجاد لینک های داخلی و خارجی به خزنده ها یا خزنده های موتورهای جستجو اجازه می دهد تا محتوای جدید را در وب سایت مربوطه کشف کنند و به راحتی رتبه بندی را بهبود بخشند.

سرعت سایت خود را اندازه گیری کنید

گوگل از سرعت بارگذاری وب سایت به عنوان یک فاکتور رتبه بندی استفاده می کند وقتی صحبت از تجزیه و تحلیل سئو به میان می آید، مهم است که به دنبال چیزهایی باشید که می توانند سرعت وب سایت شما را کاهش دهند. ابتدا باید بدانید که سرعت وب سایت شما برای بازدیدکنندگان چقدر است. برای اطلاع از سرعت بارگذاری وب سایت شما برای کاربران، از سایت GT Metrix استفاده کنید تا بتوانید با گزارش سرعت سایت در قسمت مدیریت وردپرس، سرعت سایت را بررسی کنید.

بررسی کنید که سایت شما ریسپانسیو باشد

مورد بعدی در چک لیست سئو وردپرس این است که آیا وب سایت شما در موبایل خوب به نظر می رسد یا خیر. این در اصل پاسخگویی نامیده می شود. گوگل همیشه گفته است که راحتی کاربر بسیار مهم است و همیشه سعی کرده بهترین سایت ها را در اختیار کاربران قرار دهد. نمایش دهید. سایت خود را ریسپانسیو طراحی کنید

وب سایت خود را برای بدافزار و آسیب پذیری های ناخواسته اسکن کنید

یکی دیگر از چک لیست های ضروری سئو وردپرس که باید هنگام انجام تجزیه و تحلیل سئو بررسی شود، بررسی خطرات امنیتی است. اگر مرور ایمن گوگل تشخیص دهد که وب سایت شما به دلیل بدافزار یا نرم افزارهای ناخواسته ناامن است، به بازدیدکنندگان شما هشدار می دهد که سایت امن است. این کافی نیست و اعتبار شما را کاهش می دهد و همچنین رتبه شما را کاهش می دهد زیرا سایت دارای برنامه های مخرب است.

برای حذف بدافزارها و سایر فایل های مشکوک از وب سایت خود به یک اسکنر امنیتی وردپرس نیاز دارید. ما Sucuri را توصیه می کنیم زیرا بهترین فایروال و سرویس امنیتی است. وب سایت شما را برای کدهای مخرب، بدافزار، هرزنامه و سایر آسیب پذیری ها اسکن می کند و به پاکسازی سایت شما کمک می کند.

رتبه بندی کلمات کلیدی خود را دنبال کنید

تجزیه و تحلیل مکرر کلمات کلیدی در چک لیست سئو وردپرس بسیار مهم است. در نهایت، مهم است که رتبه بندی کلمات کلیدی خود را هنگام انجام تجزیه و تحلیل سئو پیگیری کنید و در صورت کاهش ترافیک، موقعیت آنها را بررسی کنید. پیگیری رتبه بندی کلمات کلیدی نه تنها به شما کمک می کند تا ببینید چه افرادی از عبارات جستجو برای یافتن وب سایت شما استفاده می کنند، بلکه می توانید فرصت هایی برای ترافیک بیشتر نیز پیدا کنید.

می توانید از کنسول جستجوی گوگل برای ردیابی رتبه بندی کلمات کلیدی خود استفاده کنید. ابتدا باید سایت وردپرس خود را به کنسول جستجوی گوگل اضافه کنید. پس از انجام این کار، می توانید وارد حساب کنسول جستجوی گوگل خود شوید و گزارش عملکرد را مشاهده کنید. در مرحله بعد به پایین اسکرول کنید و عبارت های جستجویی که سایت شما در آنها رتبه بندی شده است را ببینید. علاوه بر استفاده از چک لیست های سئو وردپرس کنسول جستجوی گوگل، می توانید از ابزار سئو مانند سمروش از کلمه کلیدی برای پیگیری رتبه بندی استفاده کنید.

 

 

قدیمی تر

سئو – سئو چیست؟

جدیدتر

نحوه استفاده از Headline Analyzer در وردپرس برای بهبود عناوین SEO

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید فروشگاه
ورود

هنوز حسابی ندارید؟

ایجاد یک حساب کاربری
دسته بندی محصولات
دنبال کردن :