چگونگی انجام تست،پارامترهای مختلف قالب های وردپرس؟
قطعا انتخاب قالب مناسب برای وبسایت ما یکی از ارکان بسیار مهمی است که می تواند در جذب مخاطب بسیار موثر باشد.
قالبی که اگر نتواند انتظارات کاربر را برآورده کند قطعا سودی برای ما نخواهد داشت،یکی از مهمترین بخش هایی که در کنار موارد دیگر باید برای انتخاب قالب وردپرس به آن توجه شود سرعت قالب می باشد.
سرعت لودینگ در هاست های مختلف متفاوت می باشد و ما سعی داریم تا پرسرعت ترین قالب های وردپرس را در این مقاله برای شما معرفی کنیم تا اگر به دنبال ایجاد سایتی هستید بتوانید ازین نوشته کمک بگیرید.
چگونگی انجام تست قالب های وردپرس
همانطور که اشاره کردیم،قالبی که برای سایت خود انتخاب می کنیم باید از تمامی جوانب بتواند نیازهای مارا برطرف نماید،به طور مثال ممکن است قالبی از لحاظ زیبایی نیازهای مارا برطرف نماید اما پس از افزایش محتویات سایت،کند شده و مارا دچار سردرگمی کند.
اما آیا راهی برای فهمیدن سرعت قالب وردپرس وجود دارد؟
خوشبختانه وبسایت هایی وجود دارند تا بتوان با ساتفاده از آنها سرعت قالب را قبل از انتخاب آن به عنوان قالب مورد تایید ما تست کرد و مورد ارزیابی قرار دارد.
وبسایت هایی مانند: GTmetrix،Pingdom،Bytecheck وبسایت هایی هستند که می توانیم با کمک گرفتن از آنها سرعت قالب هارا تست نماییم که ما در اینجا نحوه کار و سرعت برخی از قالب های سبک و پر سرعت را به شما ارائه میکنیم که توسط GTmetrix اندازه گیری شده اند.
اما ابتدا اجازه دهید تا مروری مختصر به سایت های اشاره شده در قسمت بالا بیاندازیم و ببینیم این سایت ها دقیقا چه پارامترهایی را اندازه گیری میکنند.
- ابزار تست سرعت GTmetrix: بی شک محبوبترین ابزار تحلیل وبسایت که مورد استفاده بسیاری از کاربران قرار میگیرد و بر اساس سرعت به آنها امتیاز میدهد سایت GTmetrix می باشد،این ابزار میتواند حجم صفحه، زمان لود شدن و تعداد درخواستها را هم به شما نشان بدهد.
- وب سایت Bytecheck: یکی دیگر از ابزارهای تحلیلی وبسایت است که اطلاعات دقیقی در مورد قالب مورد نظر شما می تواند به شما ارائه نماید.
- وب سایت تست سرعت Pingdom: یکی دیگر از ابزارهای تست سرعت، وبسایت Pingdom است. با این ابزار هم میتوانید حجم صفحه، سرعت لودینگ و درخواستها را مشاهده کنید. این ابزار می تواند برای هر وبسایت یک امتیاز اختصاصی نیز در اختیار شما قرار بدهد.
پارامترهایی که با استفاده از GTmetrix می توان آنهارا مورد ارزیابی قرار داد:
- PageSpeed Score (امتیاز سرعت صفحه): این امتیاز که از ۱۰۰ داده میشود مواردی مانند،CSS ، JavaScript،بهینه سازی تصاویر و ریدایرکتها را مورد بررسی قرار میدهد.
- Yslow Score (امتیاز پیکرهبندی): این امتیاز نیز از ۱۰۰ داده میشود و توسط یاهو انجام می شود و به ما اطلاعاتی در مورد DNS و جاوا اسکریپت را ارائه میکند.
- Fully Loaded Time (زمان کل لود شدن): در این قسمت زمان لود شدن کامل صفحه را نمایش می دهد و طبیعتا هرچقدر این مقدار کمتر باشد بهتر است.
- Total Page Size (اندازه کل صفحه): حجم فایل های سایت با قالب نصب شده را مشخص می کند.فایل های بزرگ می تواند سرعت وب سایت شما را کند.
- Requests (درخواستها): تعداد درخواست های ارسال شده به سرور برای تحویل و نمایش فایل های قالب سایت را مشخص می کند.این پارامتر نیز هرچقدر کمتر باشد مناسب تر است.
چگونه می توان قالب وردپرس را در GTmetrix مورد بررسی قرار داد؟
در این قسمت نحوه پیاده سازی و انجام تست قالب وردپرس را در سایت GTmetrix به طور خلاصه وار مورد بررسی قرار میدهیم:
- قالب را بر روی یک وردپرس خالی نصب و فعال کنید.این کار باید به صورت موفق در هاست استانداردسازی شود و مشکلی با سایر افزونه و فایل های سایت ایجاد نکند.
- قالب را به همان صورت و بدون افزودن هیچگونه رسانه، فهرست، صفحه یا پستی قرار دهید.
- قالب سایت را از طریق تست با GTMetrix اجرا و بررسی کنید.
حال با وارد کردن آدرس سایتتان در GTmetrix ، سرعت و بهینه سازی سایت تجزیه و تحلیل می شود.این ابزار قدرتمند اطلاعات زیادی در مورد قالبتان به شما ارائه خواهد کرد که مهمترین آنها مواردی است که در بالا به آنها اشاره کردیم.
سبک ترین قالب های موجود وردپرس!
حال ممکن است کاربری بخواهد بدون انجام تست به سراغ سریعترین و سبک ترین قالب های موجود وردپرس برود و از آنها استفاده کند که ما در پست بعدی تعدادی از این قالب ها را برای شما معرفی خواهیم کرد که از سرعت قابل قبول و مناسبی برای ایجاد وبسایت برخوردارند پس با ما همراه باشید.