پیش گفتار:
بدون شک یکی از سئوالاتی که می تواند ذهن هر کاربری را هنگام ایجاد وبسایتی مشغول کند،این می تواند باشد که کدام ها قالب وردپرس بهترین قالب وردپرس می باشد و یا قالبی که برای وبسایت خود در نظر دارد آیا ویژگی های یک قالب خوب و قابل قبول را دارد؟
ما در این مقاله قصد داریم تا معیار انتخاب قالب مورد قبول و همچنین تعدادی از بهترین قالب های وردپرسی را خدمت شما عرض نماییم.
نحوه انتخاب قالب وردپرس
1-انتخاب بر اساس نوع نیاز
پیش از ورود به بررسی تخصصی قالب وردپرس بهتر است به این موضوع اشاره کنیم که ابتدا باید قالب خود را بر اساس نیاز و محتوای سایتی که قصد طراحی آن را دارید انتخاب نمایید.
به طور مثال:اگر قصد انتشار اخبار را دارید باید قالبی بر اساس آن انتخاب نمایید و یا اگر قصد فروش محصولی را در ذهن خود دارید باید قالب خود را بر اساس آن انتخاب نمایید و این مورد کاملا متانسب با سلیقه شخصی شماست که از قالبی ساده استفاده نمایید یا به دنبال صفحه ای با ترکیب رنگ های مختلف باشید.
پس اولین قدم در انتخاب قالب تعیین کردن نوع نیاز شماست.
2-واکنشگرا(ریسپانسیو)بودن
امروزه با پیشرفت تکنولوژی استفاده از ابزار گوناگون برای کاوش در اینترنت نیز تغییر کرده است.به طور مثال احتمالا برای شما نیز ممکن است پیش آمده باشد که هنگام کار با گوشی و یا تبلت وارد سایتی شده اید که صفحه را به طور عجیب و غریب نشان داده و با صفحه گوشی شما همخوانی نداشته است.
پس بهتر است هنگام انتخاب قالب به سراغ قالبی بروید که قابلیت واکنشگرا بودن را داشته باشد.
نحوه تشخیص قالب ریسپانسیو!
ساده ترین راه برای تشخیص اینکه قالب شما ریسپانسیو است یا خیر تغییر اندازه پنجره قالب در حالت پیش نمایش می باشد.
با این کار اگر اندازه قالب شما همراه با اندازه صفحه تغییر کرد قالب شما قابلیت ریسپانیسیوی را دارد.
برای تست قالب در صفحه موبایل نیز می توانید از ابزار Mobile Friendly Test استفاده نمایید.
3-سازگاری با افزونه های وردپرس
بدون شک یکی از ضروری ترین قسمت هایی که هر قالب باید از آن پشتیبانی کند،قابلیت پشتیبانی از افزونه های وردپرس می باشد،چراکه این افزونه ها امکانات جذاب و زیادی را در اختیار ما قرار می دهند که هر کدام ممکن است گره گشای مشکلات ما باشند.پس پیشنهاد ما به شما استفاده از قالب های سازگار با افزونه های وردپرس می باشد.
4-سازگاری با مرورگرها
همانگونه که می دانید امروزه ابزار و مرورگرهای متفاوتی برای وب گردی وجود دارند که هرکدام از آنها مورد استفاده کاربران مختلفی قرار می گیرند.پس به این نکته نیز توجه داشته باشید که قالب شما باید قابلیت همخوانی با مرورگرهای مختلف را داشته باشد.
5-پشتیبانی از زبان فارسی
اکثر کاربرانی که در داخل ایران به دنبال ساخت وبسایت می باشند به دنبال ساخت وبسایتی به زبان فارسی هستند اما آیا تمامی قالب ها این قابلیت را دارند؟
جواب این سوال منفی است پس باید هنگام انتخاب قالب به دنبال قالبی باشید که از زبان فارسی پشتیبانی می کند.عبارت RTL Compatible که مخفف ( Right To Left Compatible ) می باشد به معنای پشتیبانی از زبان های راستچین می باشد که زبان فارسی را نیز در بر می گیرد.
6-سرعت قالب
سرعت قالب نیز یکی از مواردی است که هنگام انتخاب قالب باید به آن دقت کنید.چراکه بسیار پیش آمده است که بعد از انتخاب قالب و اتمام کارها و افزودن محتوا و افزونه قالب کند شده و سرعت آن به صورت آزاردهنده ای کاهش پیدا کرده است.
یکی از راه های تست سرعت استفاده از وبسایت GTmetrix می باشد که اطلاعات فوق العاده ای در مورد قالب شما به شما ارائه میدهد.
موارد بالا مهمترین مواردی بودند که هنگام انتخاب قالب باید به آنها توجه میشد.حال با این اوصاف در ادامه بهترین قالب های وردپرسی را خدمت شما ارائه می دهیم.
1-قالب چند منظوره Divi
قالب Divi یکی از پرطرفدارترین قالب های وردپرسی می باشد که در تمامی زمینه ها فوق العاده عمل کرده است و مورد استقبال کاربران قرار گرفته است که تمامی امکانات اشاره شده بالا را دارا می باشد.
2-قالب Avada
یکی دیگر از قالب های پرفروش و پرطرفدار این لیست قالب آوادا می باشد که با کمی مطالعه و جستجو خواهید فهمید که این قالب چه جایگاه ویژه ای در بین کاربران دارد.
3-Astara
یکی از ویژگی های مهم قالب Astara علاوه بر موارد بالا حق انتخاب زیادی است که این قالب به کاربران ارائه می دهد. این قالب نیز مانند سایر قالب های این لیست محبوبیت خاصی بین کاربران دارد.
4-Ultra
اگر به دنبال ایجاد سایتی منحصر به فرد و زیبا هستید اولترا می تواند گزینه مناسبی برای شما باشد.این قالب تمام مشخصات یک قالب مورد تایید کاربران را دارد.
5-Enfold
قالب Enfold نیز یکی دیگر از قالب های این لیست می باشد که با توجه به ویژگی هایی که دارد می تواند در راه اندازی یک سایت فروشگاهی مورد استفاده قرار بگیرد.
6-OceanWP
این قالب دارای مجموعه ای قدرتمند از ویژگی ها و افزونه های مختلف است که به شما کمک می کند تا وب سایتی زیبا را ایجاد کنید.این قال نیز مانند اکثر قالب های وردپرس دارای نسخه رایگان و پولی می باشد.
7-Hestia
قالب Hestia نیز با در اختیار داشتن طیف وسیعی از ویژگی های منحصر به فرد می تواند به انتخاب شما برای استفاده این قالب به عنوان قالب وبسایتتان تبدیل شود.
8-Salient
این قالب با زیبایی خود مشهور است و شما با استفاده از آن می توانید به وبسایتی جذاب دست پیدا کنید.
9-Goya
قالب Goya قالبی است که به شما گزینه های زیادی در مورد فروش خدماتتان ارائه می کند.پس اگر به دنبال فروش محصولات خود هستید این قالب می تواند انتخاب مناسبی باشد.
10-Education
همانگونه که از نام این قالب مشخص است،قالب Education با توجه به امکاناتی که در اختیار دارد به شما کمک خواهد کرد تا ویدیو ها و مطالب آموزشی خود را در وبسایتتان به اشتراک بگذارید.